• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
Dle programu

THAJSKO / OKRUH JIŽNÍM THAJSKEM - KRABI - RAILAY A OSTROVY, PHUKET, LANTRA A PHI PHI - pohoda, relax a poznání

Program:

1. den - odlet z Prahy do Thajska.
2. - 4. den - přílet na Phuket. Transfer do přístavu a plavba klimatizovanou lodí na jeden z nejkrásnějších ostrovů světa Koh Phi Phi. Plavba trvá cca 2 hodiny. Ubytování. Celodenní relax na ostrově. Další dny možnost prohlídky hlavního města Phi Phi Don a výstup na nejkrásnější vyhlídku ostrova. Fakultativně možnost výletu k ostrovu Phi Phi Lee, jenž je známý zátokou Maya Bay, kde se natáčel slavný holywoodský film Pláž. Poté možnost šnorchlování v zátoce Losama Bay. Ubytování 3 noci v hotelu.
5. - 8. den – po snídani plavba klimatizovanou lodí na krásný a romantický ostrov Koh Lanta. Plavba trvá asi 1,5 hodiny, po příjezdu transfer do hotelu a ubytování. Odpoledne volno, koupání, relaxace na pláži. Ostrov je vhodný k poznávání jeho krás na skůtrech. Možnost fakultativní návštěvy hlavního města Saladan, kde budete moci ochutnat mořské plody v některé z typických restaurací vystavěných na kůlech, zajít si na masáž nebo se projít po tržnici.
Na ostrově je možné zakoupit si výlet na projížďku na slonech nebo se vydat fakultativně rychlolodí na výlet po 4 ostrovech – Koh Kradan, Koh Chauek, Koh Hai, Koh Muk Během výletu navštívíte mořskou jeskyni a několikrát se zastavíte na šnorchlování a koupání. V ceně výletu je i typický thajský oběd. Ubytování 4 noci v hotelu.
9. - 11. den – plavba klimatizovanou lodí do zátoky Railay Beach – jednoho z nejkrásnějších míst oblasti Krabi. Ubytování. Zde je možné relaxovat nebo se projít tropickým lesem. Volný čas můžete využít ke koupání a šnorchlování nebo k projížďce na mořském kajaku kolem krasových ostrůvků. Ubytování 3 noci v hotelu.
12. - 13. den – odpoledne plavba klimatizovanou lodí na ostrov Phuket. Ubytování a osobní volno. Relaxace na ostrově Phuket, který je turisty nazýván perlou v Andamanském moři. Volný čas na koupání, odpočinek, poznání, sport. Phuket je největší z thajských ostrovů a je vyhledáván turisty z celého světa. Jsou zde tržnice s různým zbožím za dobré ceny a nespočet masážních salónů. Ubytování 2 noci v hotelu.
14. den – přes den poslední relax na pláži a večer transfer na letiště a odlet do ČR.
15. den – přílet do Prahy.

Cena zájezdu zahrnuje:

letecká doprava Praha – Phuket - Praha včetně tax a palivových příplatků, všechny transfery a lodě dle programu, 13x ubytování v hotelech 3* nebo 4* ve standardních dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím, 13x snídaně, průvodcuje Ing. Vladimír Rottner.

Cena zájezdu nezahrnuje: cestovní pojištění, vstupy, fakultativní výlety cca 3.000,- THB, spropitné a jiné vedlejší výdaje.

Zájezd je určený pro všechny, kdo si sami do Thajska netroufají jet, ale zároveň by chtěli zažít alespoň trochu volnější cestování, které jim náš průvodce zajistí. Budou moci poznat ostrovy se vším, co nabízejí.
Velikost skupiny je cca 15 osob.

 



Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Okruh jižním Thajskem - Krabi - Railay a ostrovy | Dle programu

Thajsko

Místo odjezdu:

Doprava:

Strava: Snídaně


Cestující
Dospělý (0-99)
Jednolůžkový ()
  • Dospělý

    Věk: 0-99 |

    68490 Kč / os

  • Jednolůžkový

    Věk: | Jednolůžkový pokoj

    78990 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>