• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel Hotel

Zájezd je již vyprodán. Proto je pro velký zájem možné již nyní udělat rezervaci na rok 2025 (záloha 500 Kč / osoba). Do konce roku 2024 garantujeme cenu roku 2024.

Program:

1. den - odjezd z Č. Budějovic, Písku (popř. Plzně) v odpoledních hodinách. Noční přejezd Německem.
2. den – ráno příjezd do Aalsmeeru, – možnost návštěvy největší květinové burzy na světě, přejezd do Alkmaaru - prohlídka města s návštěvou tradičního sýrového trhu, pořádaného v dobových kostýmech a podle historických tradic (nenapodobitelná atmosféra starých
sýrových tradic). Přejezd do skanzenu Zaanse Schans (vstup zdarma). Jedná se o obydlený skanzen s dřevěnými domky a větrnými mlýny ze 17. a 18. století s ukázkami ruční výroby dřeváků, ukázky výroby Delftského porcelánu a sýrů. Součástí je exkurze v soukromé sýrové farmě Catharina Hoeve s ochutnávkou čerstvého domácího sýru s možností nákupu sýrů (vstup zdarma). Přejezd na ubytování do příjemného města Hoorn. Procházka městem, ležícího na břehu velkého jezera Markermeer, s množstvím domů ze 17. a 18. st., které se nacházejí především  severně od přístavu.
3. den – po snídani návštěva nejznámějšího květinového parku v Nizozemsku Keukenhof (Lisse) – prohlídka 32 hektarového parku, kde vykvétá 6 - 7 milionů cibulovin, sázených ve 3 vrstvách – podle období květu. Jedinečná seskupení květin s různými trvalkami v zeleni členitého parku s  vodními plochami, kvetoucími keři, starými stromy a uměleckými pracemi sochařů utváří neopakovatelnou podívanou. V průběhu návštěvy květinového parku prochází okolo jarní květinové korzo. Jedná se o světoznámý průvod alegorických vozů z tisíců řezaných květů – tato akce patří k nejkrásnějšímu a nejvoňavějšímu, co můžete v Holandsku spatřit a zažít. Z květinového korza je možné se vrátit zpět do parku (účast zdarma). Dle časových možností zastávka ve Volendamu. Krátká procházka poklidnou, starobylou rybářskou osadou u jezera Markermeer.
4. den - po snídani odjezd do Amsterodamu – nádherné město nazývané „Benátkami severu“ pro své malebné uličky a kanály (grachty) –  fakultativně projížďka lodí po starých městských grachtech, návštěva brusírny diamantů (vstup zdarma), pěší procházka městem s návštěvou např. náměstí Dam s královským palácem, možnost nákupu květin na květinovém trhu. Ve volném čase možnost návštěvy Rijksmuseum  (Rembrandt), Madame Tussauds Scenerama (muzeum voskových figurín) nebo Van Gogh Museum (doporučujeme si udělat individuálně předem rezervaci : https://vangoghmuseum.nl/en). Ve večerních hodinách odjezd do ČR. Noční přejezd přes Německo.
5. den - příjezd do Č. Budějovic v dopoledních hodinách.

 

Cena zájezdu zahrnuje: dopravu autobusem, 2x ubytování v 1-3 lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím se snídaní, služby průvodce.
Cena zájezdu nezahrnuje: pobytová taxa (hradí se na místě - cca 3 EUR / osoba / noc), cestovní pojištění, vstupné, projížďku po grachtech, příplatek za svozy Veselí n/Lužnicí, Soběslav, Tábor 250,- Kč / os. (při minimálním počtu 4 osob).

Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Rozkvetlé Holandsko | Hotel

Holandsko

Místo odjezdu: Č.Budějovice

Doprava: Autobusem

Strava: Snídaně


Cestující
Dospělý (0-99)
Jednolůžkový ()
  • Dospělý

    Věk: 0-99 |

    6350 Kč / os

  • Jednolůžkový

    Věk: | 1 lůžk. pokoj

    7600 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>