• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
Hotel Lidia Hotel Lidia Hotel Lidia Hotel Lidia Hotel Lidia Hotel Lidia Hotel Lidia Hotel Lidia Hotel Lidia

MAĎARSKO / HARKANY – pobyt s výlety v ceně

Lázně Harkány chrání pohoří Villány před větry a vytváří téměř středozemní klimatické podmínky. Léčivá voda vyvěrá o teplotě 62°C a jako jediná na světě obsahuje síru v plynné podobě, která se 150x rychleji vstřebává a zrychluje tak látkovou výměnu uvnitř tkáně. V pěkném parku lázní o rozloze 13 ha jsou k dispozici 2 termální bazény, 3 bazény na koupání, plavecký bazén, bazén pro děti. V hlavní budově lázní jsou bazény jacuzzi, vodní masáž, finské sauny. Teplota termální vody je cca 34-36°C, teplota sladké vody je cca 24-27°C. Léčí se zde nemoci pohybového ústrojí, gynekologické a kožní nemoci.
Lázně jsou známé úspěšnou léčbou lupenky. Jsou nazývány „Rájem revmatiků“ a uznávány jako jedny z nejvíce účinných lázní na světě. Vstup dětí do 14 let je povolen pouze v doprovodu dospělé osoby a se souhlasem lékaře.

HOTEL LIDIA*** leží v centru Harkán cca 200 metrů od lázeňského areálu. Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC a fénem, kuchyňskou linkou s vařičem a ledničkou, TV/SAT, wifi a balkon nebo terasu. Dále má hotel k dispozici restauraci, výtah, místo na posezení a relaxaci, wellnes – sauna, infračervená kabina, aroma kabina, parní sauna, vířivka a fitness.

Program:

1. den – odjezd z Č. Budějovic a Třeboně v ranních hodinách, přejezd přes Rakousko do maďarského města Kalocsa – prohlídka muzea papriky, arcibiskupského paláce a pokladnice. Odjezd do lázeňského města Harkány, ubytování a odpolední koupání v lázních.
2. den – zastávka u hradu Siklós a v tradiční vinařské vesnici Villány, kde bude možnost fakultativní ochutnávky vína a nákupu. Prohlídka města Moháč, místa osudové bitvy r. 1526, památník. Návrat na ubytování a koupání v termálních lázních.
3. den – celodenní koupání v termálních lázních.
4. den – dopoledne prohlídka města Pecs (UNESCO) – mešita paši Kasima Gázima, bazilika Sv. Patery, křesťanský hřbitov atd. Odpoledne návrat a koupání v termálních lázních.
5. den – po snídani odjezd a na cestě zpět zastávka ve městě Székesfehérvár – prohlídka korunovační katedrály sv. Štěpána. Poté odjezd do ČR. Návrat do Č. Budějovic ve večerních hodinách.

Cena zájezdu zahrnuje: dopravu autobusem, 4x ubytování s polopenzí (snídaně bufet, večeře 3 chodové menu), všechny výlety, služby průvodce

Cena zájezdu nezahrnuje: cestovní pojištění, zapůjčení županu (za poplatek), vstupy do objektů: cca 7.000 HUF, pobytovou taxu cca 1,7 EUR / osoba nad 18 let / noc – platba na místě.

Vstupné do termálních lázní: cca 6.100 HUF / osoba / den, cca 4.900 HUF / senior 62+ / den. Lázně nabízejí i slevy na vstup po 14.00 hod. nebo jen na vstup do venkovních termálních bazénů: cca 4.100 HUF / osoba / den, cca 3.200 HUF / senior 62+ / den.

Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Harkany - pobyt s výlety v ceně | Hotel Lidia

Maďarsko

Místo odjezdu: České Budějovice

Doprava: Autobusem

Strava: Polopenze


Cestující
Dospělý (0-99)
Přistýlka ()
Jednolůžkový ()
  • Dospělý

    Věk: 0-99 |

    7190 Kč / os

  • Jednolůžkový

    Věk: |

    9190 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>