• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+ Hotel Thermal***+

MAĎARSKO / LÁZNĚ MOSONMAGYARÓVÁR - HOTEL THERMAL***+

Mosonmagyaróvár leží cca 10 km od rakouských hranic. V historickém centru jsou pozůstatky středověkého hradu a opevnění. Termální pramen vyvěrá z hloubky 2 000 m při teplotě 74°C, je bohatý na rozpustné soli, má alkalicko-hydrouhličitanový a chloridový charakter a řadí se mezi
jódové minerální prameny. Voda díky své kvalitě patří k 5 nejúčinnějším léčivým vodám v Evropě a je vhodná pro léčbu pohybového aparátu, gynekologických obtíží, nemoci dýchacího ústrojí a trávicího systému. Pomáhá i jako pitná kúra při chorobách a potížích trávicího systému, prevence zubního kazu u dětí, určité poruchy šťítné žlázy a začínající kornatění cév. Kvůli vysokému obsahu fluoridů obsažených ve vodě by její konzumace neměla být vyšší než 3 dl denně.

HOTEL THERMAL ***+  je součástí areálu Flexum Thermal Spa a nachází se cca 50 metrů od termálního koupaliště. 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní sociální zařízení, fén, Wi-Fi, TV, mini-bar, klimatizaci. Pokoje nemají balkon. Snídaně i večeře jsou formou bufetu. V hotelu se nachází wellness centrum se saunou, perličkovou koupelí a mnoho dalších beauty služeb.

Program:

1. den - odjezd z Č. Budějovic a Třeboně v brzkých ranních hodinách přes Rakousko. Ubytování v hotelu Thermal*** cca od 14.00 hodin, odpolední návštěva lázní.
2. - 3. - 4. den –
celodenní odpočinek v lázních. Možnost fakultativních výletů: Györ, Fertöd –zámek rodiny Esterházy zvaný jako „maďarská Versailles“.
4. - 5. den
– pokoje jsou k dispozici do 10.00 hodin, ale do odjezdu autobusu můžete ještě využít pobytu v lázních. Návrat do Č. Budějovic ve večerních hodinách.

Cena zájezdu zahrnuje:
dopravu autobusem, 3x / 4x ubytování v hotelu s polopenzí formou bufetu, neomezený vstup do Flexum Thermal & Spa (vč. bazénu s mořskou vodou), solnou jeskyni z Mrtvého moře (skvělé pro astma a postcovidový syndrom), vstup do hotelového wellness (vířivka, finská sauna, solná jeskyně), zapůjčení županu, služby delegáta, kupon na 10% slevu na masáže, kupon na 10% slevu na nápoje v restauraci Coral (v lázních).

Cena zájezdu nezahrnuje:
pojištění léčebných výloh, lázeňskou taxu cca 1,20 EUR / noc / os. nad 18 let – platba na místě.

 

Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Mosonmagyaróvár | Hotel Thermal***+

Maďarsko

Místo odjezdu: Č.Budějovice

Doprava: Autobusem

Strava: Polopenze


Cestující
Dospělý (14-99)
Dítě (0-13)
Jednolůžkový ()
Přistýlka ()
  • Dospělý

    Věk: 14-99 |

    7750 Kč / os

  • Dítě

    Věk: 0-13 |

    6900 Kč / os

  • Jednolůžkový

    Věk: | 1 lůžk.pokoj

    10250 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>