• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
Hotel Čatež Hotel Čatež Hotel Čatež Hotel Čatež Hotel Čatež Hotel Čatež Hotel Čatež Hotel Čatež Hotel Čatež

SLOVINSKO / LÁZNĚ ČATEŽ s výlety do okolí v ceně

VČETNĚ VÝLETU NA PLITVICKÁ JEZERA V CHORVATSKU

TERME ČATEŽ se řadí mezi nejúspěšnější lázeňská centra ve Slovinsku. Díky termální vodě jsou lázně vhodné na léčbu poúrazových nebo  pooperačních stavů pohybového aparátu, zánětlivých revmatických onemocnění, degenerativní extra-kloubní revmatismus, neurologické poruchy a stavy po mrtvici a gynekologická onemocnění. Můžete navštívit Zimní riviéru, která nabízí vnitřní bazénový komplex s více než 2.300 m2 vodní plochy, whirlpooly, vodopády, masáže, Relax zóna, divoká řeka, tobogány, saunový svět nebo Letní riviéru, kde můžete vyzkoušet vice než 10.000 m2 termálních vodních ploch, vodní atrakce a bazény, s teplotou od 26 do 36°C, tobogány, pirátský ostrov, divoká řeka, dětské bazény, whirlpool.

HOTEL ČATEŽ*** je situován v komplexu Terme Čatež v centru města. Během pobytu vám bude k dispozici vnitřní bazén s termální vodou,  venkovní bazén, Spa a Wellness centrum (s hotelem propojené chodbou), fitness, tělocvična, v blízkosti – dětské hřiště, tenisové kurty, plážový volejbal, stolní tenis, kulečník, bowling, squash, badminton, cyklostezky. Hotel je vybaven restaurací, lobby a denním barem, letní terasou, dětským koutkem, Wi-Fi ve společných prostorech, kosmetickým salónem, výtahem, prodejem suvenýrů, lékařem. Klimatizované a moderně zařízené pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, WC, fén), SAT-TV, telefonem, trezorem, minibarem a připojením na internet.

Program:

1. den - odjezd po půlnoci z Č. Budějovic do chorvatského NP Plitvická jezera (UNESCO). Procházka cca 5 hodin úžasným přírodním amfiteátrem, jehož osu tvoří 16 jezer spojených 92 kaskádami s průzračně čistou vodou. Odpoledne přejezd do Slovinska do lázní Čatež.
Ubytování, případně možnost koupání.
2. den – celodenní koupání v termálním areálu. Případně možnost proházky kolem řeky Sávy do endalekého městečka Brežice a prohlídka stejnojmenného hradu.
3. den – dopoledne výlet do Záhřebu – hlavního města Chorvatska, kde si prohlédneme Staré město, Kapitol s krásnou bílou katedrálou.  Projdeme si spletitou síť středověkých uliček, navštívíme chrám Sv. Marka. Odpoledne návrat na koupání v termálním areálu.
4. den – dopoledne prohlídka jeskyně Kostanjevica s překrásnou krápníkovou výzdobou a procházka kolem kláštera v Konstanjeica na Krki. Odpoledne návrat na koupání v termálním areálu.
5. den – dopoledne možnost koupání v hotelovém termálním bazénu. Poté odjezd do města Celje. Prohlídka historického centra nebo výstup na mohutný stejnojmenný hrad. Příjezd do Č. Budějovic ve večerních hodinách.

V případě 4 denního zájezdu bude program zkrácen o 3. den.

Dětská cena s 1 dospělým na dotaz v CK.

Cena zájezdu zahrnuje:
dopravu autobusem, 3x/4x ubytování s polopenzí (formou bufetu), neomezený vstup do hotelových bazénů s termální vodou, 1x denně vstup do vnitřních bazénů Lázní Čatež (Zimní termální riviéra) nebo 2x denně vstup do venkovních bazénů Lázní Čatež (Letní termální riviéra – otevřeno od května do začátku října), animační program, výlety, služby průvodce.

Cena zájezdu nezahrnuje:
cestovní pojištění, lázeňskou taxu 2,5 EUR / noc / osoba a registrační poplatek 1,5 EUR / osoba – obojí platba na místě.

Doporučená částka na vstupy: cca 40 EUR.

Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Lázně Čatež | Hotel Čatež

Maďarsko

Místo odjezdu: České Budějovice

Doprava: Autobusem

Strava: Polopenze


Cestující
Dospělý (12-99)
Junior (6-11)
Dítě (0-5)
Přistýlka ()
Jednolůžkový ()
  • Dospělý

    Věk: 12-99 |

    9190 Kč / os

  • Junior

    Věk: 6-11 | Dítě 6-11,99 let

    6790 Kč / os

  • Dítě

    Věk: 0-5 | Dítě do 5,99 let

    2990 Kč / os

  • Jednolůžkový

    Věk: | Jednolůžkový pokoj

    10990 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>