• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
Hotel Hotel Hotel

KANÁRSKÉ OSTROVY / FUERTEVENTURA s výletem na LANZAROTE

1. den – odlet z Prahy na ostrov Fuerteventura, ubytování.

2. den – výlet do přírodního parku na poloostrově Jandia na krásnou a divokou pláž Cofete. Cesta zpět autem nebo přechod přes hřeben s nádhernými výhledy na okolní hory a divoké pobřeží do letoviska Morro Jable. Občerstvení, možnost nákupů nebo koupání na krásné, několik km dlouhé pláži Jandia.

3. den – dopoledne procházka na mořské útesy a skalní most, odpoledne známá laguna Sotavento a relax na plážích v okolí letoviska Costa Calma.

4. den – po snídani přejezd vnitrozemím horskou krajinou se zastávkou na vyhlídkách s úžasnými pohledy do krajiny až na západní pobřeží do vesničky Ajuy, odkud se vydáme podél divokého skalnatého pobřeží s malými zálivy na vyhlídku Punta de la Nao. Uvidíme obrovské přírodní jeskyně Caleta Negra a dále impozantní skalní okno v zálivu Peňa Horadada. Po cestě zastávka v bývalém hlavním městě Betancuria s romantickými uličkami a historickými stavbami. Zastávka u strážců ostrova – gigantických soch Guise a Ayose. Návrat na ubytování.

5. den – celodenní relax u moře. Případně možnost návštěvy některé z dalších místních pláží.

6. den – v časných ranních hodinách přejezd do přístavu Corralejo, odkud se vydáme na celodenní výlet na ostrov Lanzarote. Tam navštívíme NP Timanfaya s divokou vulkanickou krajinou. Procházka po lávových stezkách a další zajímavosti ostrova. Odpoledne přejezd trajektem zpět na Fuerteventuru a návrat na hotel.

7. den – dopoledne výlet do Puertito de Los Molinos, skýtající nádherné výhledy na divoké pobřeží Atlantiku. Odpoledne relax a koupání na jedné z pláží.

8. den – dopolední relax u moře, poté odjezd k salinám, jejichž součástí je muzeum soli. Odpoledne odlet z ostrova, přílet do Prahy.

Cena zájezdu zahrnuje: letecká doprava Praha – Fuerteventura – Praha včetně všech tax a palivových příplatků, transfer na hotel, přeprava po ostrově, 7x ubytování v hotelu s polopenzí, zpáteční trajekt na ostrov Lanzarote, všechny výlety s průvodcem.

Cena zájezdu nezahrnuje: cestovní pojištění, vstupné. Příplatek za jednolůžkový pokoj 4.400,- Kč.

Doporučená částka na vstupy: cca 50 EUR.

Zájezd je pro všechny věkové kategorie. Každý den budou pořádané výlety, ale pokud nebudete mít chut jet a budete chtít relaxovat, bude to možné buď na některé z pláží nebo u hotelového bazénu. Velikost skupiny je cca 16 osob.

Prodloužená sleva first minute.

 

 

Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Fuerteventura s výletem na Lanzarote | Hotel

Kanárské ostrovy

Místo odjezdu: Praha

Doprava: Letecká

Strava: Polopenze


Cestující
Dospělý (0-99)
  • Dospělý

    Věk: 0-99 |

    33790 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>