• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
hotel hotel hotel hotel hotel hotel hotel

KANÁRSKÉ OSTROVY / TENERIFE - pohodově i zážitkově

Program:

1. den – odlet z Prahy na Tenerife, ubytování.
2. den – prohlídka bývalého hlavního města La Laguna (UNESCO) s typickou kanárskou architekturou. Lehká procházka v přírodě a odpoledne prohlídka krásného města La Orotava s malebným historickým centrem, zahradami a katedrálou. Možnost koupání.
3. den – celodenní výlet do NP Las Caňadas (UNESCO). V případě pěkného počasí výjezd lanovkou na nejvyšší vrchol Španělska Pico del Teide (3.718 m.n.m.) a turistika po vyhlídkách na Tenerife a okolní ostrovy. Přejezd autem k turistickému okruhu La Catedral, kde jsou překrásné skalní útvary.
4. den – celodenní výlet na poloostrov Anaga. Příjezd do vesnice Chamorga, odkud se vydáme na pěší okruh vavřínovými lesy pohoří Montanas de Anaga až k majáku Faro de Anaga. Odpoledne přejezd na nejvyhledávanější pláž Playa de Las Teresitas se zlatým saharským pískem. Koupání.
5. den – relaxace u moře nebo procházka historickým centrem Puerto de la Cruz, návštěva botanické zahrady, možnost koupání na vulkanické pláži nebo koupání v přímořských bazénech s gejzíry Lago Martiánez. Další možnost je návštěva vyhlášeného Loro Parku – botanická a zoologická zahrada, kde je možné vidět vystoupení kosatek.
6. den - odjezd do horské vesničky Masca, obklopené horským masivem Teno, která je jednou z největších atrakcí ostrova. Odtud možnost středně náročné túry soutěskou Barranco de Masca, která vede až na pobřeží k pláži Playa de Masca, možnost koupání. Poté návrat soutěskou zpět nebo fakultativně plavba lodí, podél strmých až 900 m vysokých útesů, do městečka Los Gigantes. Možnost koupání.
7. den – okružní túra k zajímavým útvarům Paisaje Lunar „měsíční krajina“, jedinečná sopečná formace, kterou neuvidíte nikde jinde na ostrovech. Všude kolem jsou nádherné výhledy na Teide a pobřeží Atlantiku.
8. den – individuální volno dle odletu z Tenerife, přílet do Prahy.

Cena zájezdu zahrnuje: letecká doprava Praha – Tenerife – Praha, transfer na hotel, přeprava po ostrově autem, ubytování v hotelu 4* s polopenzí, všechny výlety s průvodcem, průvodcuje Ing. Vladimír Rottner.
Cena zájezdu nezahrnuje: cestovní pojištění, vstupné a lanovku.

Doporučená částka na vstupy: cca 50 EUR.

Zájezd je pro všechny věkové kategorie. Každý den budou pořádané výlety, ale pokud nebudete mít chut jet a budete chtít relaxovat, bude to možné buď na některé z pláží nebo u hotelového bazénu. Velikost skupiny je cca 16 osob.

Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Tenerife | hotel

Kanárské ostrovy

Místo odjezdu:

Doprava:

Strava: Polopenze


Cestující
Dospělý (0-99)
Jednolůžkový ()
  • Dospělý

    Věk: 0-99 |

    32990 Kč / os

  • Jednolůžkový

    Věk: | Jednolůžkový pokoj

    34990 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>