• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
hotel 3*

ŠPANĚLSKO / MALLORCA A JEJÍ KRÁSY

1.den – odlet z Prahy na ostrov Mallorca. Odjezd na hotel.

2.den – volný den u moře.

3.den – jizda k majáku Cap de Formentor. Jízda poloostrovem, která nás zavede na vyhlídky na mohutné skalnaté útesy. Zastávka v přístavním městečku Port de Pollenca. Prohlídka města Alcudia se zachovaným opevněním a římskými památkami. Možnost koupání na některé ze zdejších plážích.

4. den – navštívíme krápníkové jeskyně Coves del Drac, kde v rámci prohlídky poplujeme na podzemním jezeře. Turisitka v oblasti kláštera Sant Salvador (510 m), odkud jsou překrásné výhledy na ostrov. Historické město Petra s velmi pěknou atmosférou.

5. den – Palma de Mallorca – prohlídka hlavního města ostrova s významnými památkami a monumentální gotickou katedrálou La Seu, postavenou na zbytcích mešity. Procházka k zámku Castell de Bellver odkud jsou krásné výhledy na celé město. Odpoledne koupání a relaxace na pláži.

6. den – celodenní relax u moře nebo výjezd do hor, kdy vystoupáme z vesničky Orient ke zřícenině hradu Castell d´Allaro (822 m), odkud jsou impozantní výhledy. Poté budeme klesat do města Alaró (cca 3 hod.). Odpoledne návštěva městečka Valldemossa, malebného města s kartuziánským klášterem.

7. den – prohlídka městeček Soller a Port de Soller. Fakultativně možnost jízdy historickou tramvají mezi městečky. Fakultativně možnost výletu lodí do romantické zátoky Sa Calobra a procházka přes několik tunelů k soutěsce Torrent de Pareis, což je jedna z největších evropských soutěsek. Možnost koupání. Cestou zpět návštěva kláštera Lluc, hlavního poutního místa na ostrově proslulého díky tmavé sošce Panny Marie (La Moreneta).

8.den – relaxace a odlet do ČR.

Cena zájezdu zahrnuje: letecká doprava Praha – Mallorca – Praha, transfer na hotel, přeprava po ostrově, ubytování v hotelu 3* s polopenzí, všechny výlety s průvodcem.

Cena zájezdu nezahrnuje: cestovní pojištění, vstupné, pobytovou taxu. Doporučená částka na vstupy: cca 40 EUR.

Zájezd je pro všechny věkové kategorie, pro pohodáře i turisty. Kdo bude chtít ležet u moře, může každý den, kdo bude chtít jet na výlety nebo poznat jinou pláž, bude moci. Zájezd je koncipovaný tak, abyste si ho hlavně užili. Průvodcuje Vladimír Rottner.

PŘÍPLATEK: 1.000,- Kč / osoba – na objednávky po 10.1.2022

Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Mallorca a její krásy | hotel 3*

Španělsko

Místo odjezdu:

Doprava:

Strava: Polopenze


Cestující
Dospělý (0-99)
Jednolůžkový ()
  • Dospělý

    Věk: 0-99 |

    24990 Kč / os

  • Jednolůžkový

    Věk: | Jednolůžkový pokoj

    26490 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>