• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
hotel Saraj hotel Saraj hotel Saraj hotel Saraj hotel Saraj

BOSNA A HERCEGOVINA – ÚDOLÍ PYRAMID VE VISOKU - jedna z největších pyramid světa (220 m)

Program:

1. den - odjezd z Č. Budějovic ve večerních hodinách, přejezd do Visoku v Bosně a Hercegovině.
2. den - dopoledne prohlídka podzemního labyrintu tunelu Ravne s průvodcem. Dva kilometry od největší pyramidy Slunce byl objeven vstup do podzemních prostor, které jsou stále odhalovány a je zde předpoklad, že vedou pod pyramidy v údolí. V chodbách byly nalezeny keramické bloky (megality) staré více než 30 tis. let, v jejich okolí byla zjištěna harmonizující Schummannova rezonance a veliké množství negativních iontů s revitalizujícími účinky. Lidé pociťují zejména ústup dýchacích problémů a chronických bolestí zad a popisují přítomnost silných energetických míst. Možnost meditace nebo ozdravného pobytu v podzemí. Odpoledne návštěva mohyly ve Vrátnici (Tumulus) 4 km od Visoku. Jedná se o kopec
postavený z pravidelných pískovcových bloků o váze až 20 tun. Geologické vrty potvrdily dutý prostor uvnitř mohyly. Pak návštěva archeologických výkopů na úpatí pyramidy Slunce.
3. den - Pyramida Měsíce - návštěva archeologických výkopů na úpatí této pyramidy a pak možnost výstupu na vrchol. Odpoledne výstup na vrchol pyramidy Slunce (možnost vyvezení taxi), prohlídka zříceniny vrcholového hradu nebo individuální ozdravný či meditační pobyt v podzemních prostorech v Ravne nebo individuální prohlídka a nákupy ve Visoku.
4. den – výlet do Mostaru (UNESCO) - stará část s výrazně orientálním rázem se rozkládá při skalnatých březích Neretvy. Návštěva unikátního dervišského kláštera Blagaj s odkazem specifických súfijských tradic, vystavěného nad pramenem krasové ponorné řeky Buny.
5. den - Sarajevo – prohlídka kompletně opraveného města s průvodcem (muslimská, židovská, katolická a pravoslavná část), individuální program. Odjezd v odpoledních hodinách, po cestě zastávka u mohutných pramenů řeky Bosny a v areálu kamenných koulí v Zavidoviči.
6. den - návrat do Č. Budějovic v ranních hodinách.

Cena zájezdu zahrnuje:
dopravu autobusem, 3x ubytování v hotelu se snídaní nebo polopenzí ve 2lůžkových pokojích s příslušenstvím, služby průvodce.

Cena zájezdu nezahrnuje:
cestovní pojištění, vstup do podzemního labyrintu Ravne (cca 10 EUR), opakovaný vstup cca 5 EUR, archeologické vykopávky na pyramidě Slunce cca 5 EUR, pyramidě Měsíce cca 5 EUR, Tumulusu cca 5 EUR, případné použití taxi pod vrchol pyramidy Slunce cca 7 EUR, ostatní vstupné cca 10 EUR.


Příplatky:
800,- Kč za jednolůžkový pokoj

Sleva: 350,- Kč / osoba ve třílůžkovém pokoji

Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Bosna a Hercegovina / Pyramidy ve Visoku | hotel Saraj

Bosna a Hercegovina

Místo odjezdu: České Budějovice

Doprava: Autobusem

Strava: Snídaně


Cestující
Dospělý (0-99)
  • Dospělý

    Věk: 0-99 |

    6250 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>