• Pobočka Česká 44
  • 370 01 České Budějovice
  • Pobočka V.Volfa 19
  • 370 05 České Budějovice
  • +420 602 370 665
  • ckmaj@ckmaj.cz
hotel dle programu

THAJSKO A KAMBODŽA – chrámy, pláže, příroda a relax

Program:

1. den - odlet z Prahy do Thajska.
2. den - přílet do Bangkoku a hned přelet do Kambodži do Siem Reapu. Ubytování 5 nocí v hotelu 3*.
3. den - prohlídka chrámového komplexu Angkor a jeho okolí, které je důkazem prastaré khmerské civilizace. Navštívíme opevněné město Angkor Thom, bývalou metropoli království Angkor (802-1432). Prohlídka jednoho z nejpozoruhodnějších chrámů tohoto dávného města – Bayon Temple (54 kamenných věží, z nichž každá je vyzdobena čtyřmi obličeji směřujícími do čtyř světových stran) a dalších architektonických skvostů. V podvečer prohlídka monumentálního Angkor Watu - největší a nejlépe dochovaný a nábožensky nejvýznamnější z chrámů v Angkoru, který  zaujme návštěvníky svým rozsahem. Návrat na ubytování.
4. den - pokračování prohlídky Angkoru. Navštívíme chrám Ta Prohm Temple, původně buddhistický klášter, kde v době největší slávy žilo na 12 000 mnichů. Dnes jsou zdi tohoto komplexu prorostlé kmeny a kořeny mohutných stromů okolní džungle, čímž se řadí mezi nejfotografovanější turistickou atrakci celého areálu. Chrám je tak populární, že se zde natáčel i slavný film Tomb Rider. Dále navštívíme chrám Ta Som z 12. století a budeme pokračovat k Neak Pean, nádrži, která má představovat posvátné himalájské jezero, uprostřed je kulatý ostrůvek s chrámem. Konec dne bude patřit návštěvě chrámu Preah Khan. Návrat na ubytování.
5. den – pokračování v prohlídce jednotlivých chrámových komplexů, které jsou vsazeny do krajiny. Celá oblast je neuvěřitelně působivá. Možnost výletu i k místnímu vodopádu. Návrat na ubytování.
6. den – výlet podél plovoucí vesnice s jedinečným životním stylem, projížďka po jezeře Tonlé Sap. Odpoledne fakultativně návštěva velmi  působivého Muzea války v Siem Reap, které dokumentuje nechvalně známe období Rudých Khmerů. Možnost také návštěvy Muzea khmerské civilizace a nočního trhu. Návrat na ubytování
7. den – odjezd z Kambodži do Thajska na ostov Koh Chang. Ubytování 6 nocí v hotelu 3*.
8. - 12. den – pobyt na ostově Koh Chang, který je téměř celý národním parkem. V resortu, který je přímo na pláži Chai Chet Beach, se velmi dobře relaxuje. Možné je zde půjčit si motorky a projet celý ostrov nebo se vydat na jeden z fakultativních výletů k vodopádům v NP. Také je v nabídce fakultativní šnorchlovací výlet lodí na 4 ostrovy. Je zde také možnost jízdy na slonech.
13. den – přejezd trajektem a autobusem do Bangkoku. Ubytování 2 noci v hotelu v centru města.
14. den – celodenní prohlídka Bangkoku, kde je možné navštívit chrám Wat Po se sochou ležícího Buddhy. Odpoledne uvidíte královský palác – Grand Palace a zde si prohlédnete chrám Wat Phra Kaeo. Plavba po řece Chao Phraya, vodní tepny města a navštívíte i na chrám Wat Arun. Návštěva nočního trhu. Návrat na ubytování.
15. den – ráno přesun na letiště a odlet do ČR. Přílet do Prahy v nočních hodinách.

Cena zájezdu zahrnuje:
letecká doprava Praha – Bangkok – Praha (1 přestup) a přelet Bangkok – Siem Reap včetně tax a palivových příplatků, všechny transfery a lodě dle programu, dopravu v Angkoru, 13x ubytování v hotelech 3* ve standardních dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím, 13x snídaně, průvodcuje Ing. Vladimír Rottner.
Cena zájezdu nezahrnuje:
cestovní pojištění, vstupní vízum do Kambodži (30 USD), vstupné do objektů v Bangkoku, 3denní vstupenku do Angkoru (cca 62 USD), fakultativní výlety cca 1.600,- THB na Koh Changu, spropitné a jiné vedlejší výdaje.

Velikost skupiny je cca 15 osob.

 

Tento zájezd zatím nikdo nehodnotil!

Thajsko a Kambodža | hotel dle programu

Kambodža

Místo odjezdu:

Doprava:

Strava: Snídaně


Cestující
Dospělý (0-99)
  • Dospělý

    Věk: 0-99 |

    52490 Kč / os

Cena 1100 Kč


Zvolit jiný termín >>